Trabzon'da tehlike! Yol çöküyor ama...

Trabzon’un Tabakhane mevkiindeki inşaat alanı vatandaşın tehlikeli anlar yaşamasına sebep oluyor.İnşaat alanında yapılan temel kazma çalışmaları sırasında iş makinesinin hasar vermesi sonucunda yol çökme noktasına geldi.Yolda oluşan tehlike yayaların ve a

Trabzon'da tehlike!  Yol çöküyor ama...

Trabzon’un Tabakhane mevkiindeki inşaat alanı vatandaşın tehlikeli anlar yaşamasına sebep oluyor.

İnşaat alanında yapılan temel kazma çalışmaları sırasında iş makinesinin hasar vermesi sonucunda yol çökme noktasına geldi.Yolda oluşan tehlike yayaların ve araçların zor anlar yaşamasına sebep oldu. Yol kenarına koyulan “Can ve mal güvenliği için yol trafiğe kapalıdır” levhasına rağmen trafiğin akmaya devam etmesi ve vatandaşların yolu kullanması yürekleri ağza getiriyor.

1.20131218155645.jpg

Kazı alanın etrafındaki esnaf ise müşterilerin kazı nedeniyle gelmediklerini ve işlerinin olumsuz yönde etkilendiklerini belirterek kazının bir an önce bitirilmesi gerektiğini vurguladı.

99.20131218155742.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel