Trabzon'da tehditte yeni dönem!

Trabzon’da hakkında 6284 Sayılı Ailenin korunması ve Kadına Karşı Şiddetin önlenmesine Dair Kanun Kapsamında Verilen Tedbir Kararı ile eşlerine yanaşamayan erkekler çareyi posta yolu ile tehditte buldu.EŞYALARIN ARASINDA DÖRT SAYFA TEHDİTAkçaabat İlçesi D

Trabzon'da tehditte yeni dönem!

Trabzon’da hakkında 6284 Sayılı Ailenin korunması ve Kadına Karşı Şiddetin önlenmesine Dair Kanun Kapsamında Verilen Tedbir Kararı ile eşlerine yanaşamayan erkekler çareyi posta yolu ile tehditte buldu.

EŞYALARIN ARASINDA DÖRT SAYFA TEHDİT

Akçaabat İlçesi Dürbınar mahallesinde yaşayan S.O (30) kocasından ayrıldıktan sonra baba evine geri döndü. Giysileri kocası A.U’nun (36) evinde kalan S.O eski eşinden elbiseleri posta yolu ile göndermesini istedi. Eski eş A.U “ sen beni nasıl boşarsın.” Diyerek eşine dört sayfa tehdit mesajı yazarak eski eşyaların arasına koyarak S.O’nun baba evine gönderdi. Eşinden gelen postayı alan S.O elbiseleri karıştırırken kocasının bıraktığı mektubu buldu.  Eski kocasının hakaret ve tehditlerinden korkan S.O Akçaabat ilçesi Emniyet müdürlüğüne giderek polislerden yardım istedi.

KAYNANA EVİNE TAHDİT POSTASI

Eşinden boşanmakta olan K.A (44) isimli kadın evden ayrılarak annesi ile yaşamaya başladı. 15 gün eve gelmeyen eşine sinirlenen K.A’nın eşi N.A (49) eşini telefon ile aradı. Eşinin aradığını gören K.A telefonlara cevap vermeyince sinirli koca N.A eşine mektup yazarak posta yolu ile gönderdi. Eşinden gelen mektubu alan K.A eşinin yazmış olduğu mektubu okuduktan sonra Çarşı polis merkezine giderek eski eşi hakkında suç duyurusunda bulundu. Karakola giden K.A,” mektubun her sayfasında tehdit ve hakaret bulunmakta bundan dolayı çok korktum. Sizden yardım bekliyorum. “dedi.

Her iki kızgın koca karakolda haklarındaki suçlamayı kabul etmezken polis ekipleri olayları soruşturuyor.

Haber: Şükrü Üçüncü / Haber61.Net  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel