Trabzon'da TC krizi sürüyor

Sağlık Bakanlığının almış olduğu karar ile sağlık kuruluşlarının tabelalarında bulunan Türkiye Cumhuriyet’in kısaltılması olan TC ibaresinin kaldırılmasına tepki gösteren Cumhuriyet Halk Partililer (CHP) yanlarında getirdikleri ve üzerine T.C yazan etiket

Trabzon'da TC krizi sürüyor

Sağlık Bakanlığının almış olduğu karar ile sağlık kuruluşlarının tabelalarında bulunan Türkiye Cumhuriyet’in kısaltılması olan TC ibaresinin kaldırılmasına tepki gösteren Cumhuriyet Halk Partililer (CHP) yanlarında getirdikleri ve üzerine T.C yazan etiketleri Erdoğdu’da bulunan Aile Sağlığı Merkezinin tabelasına yapıştırdılar.

Erdoğdu Aile Sağlığı Merkezi önünde açıklama yapan CHP İl başkanı Yavuz Karan, “ Gizli gizli bir operasyon yaparak Türkiye’nin isminin değişmesi için caba gösteriyorlar. İlk adımı sağlık kuruluşlarından yaptılar. Biz CHP olarak buna izin vermeyeceğiz.”dedi.

Partililerin yanlarında getirdikleri merdiven üzerine çıkarak Aile Sağlığı Merkezi tabelası üzerine T.C yazan etiket takan İl başkanı Yavuz Karan, “ hiçbir şekilde başaramayacaklar bu ülkeyi bölemeyecekler.”şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler