Trabzon'da TBB üyeleri kimler oldu?

Trabzon’daki tüm ilçe belediye başkanları ve meclis üyeleri Türkiye Belediyeler Birliği’ne üye seçmek için Hamamizade İhsan Bey kültür Merkezi’nde bir araya geldi.Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı

Trabzon'da TBB üyeleri kimler oldu?

Trabzon’daki tüm ilçe belediye başkanları ve meclis üyeleri Türkiye Belediyeler Birliği’ne üye seçmek için Hamamizade İhsan Bey kültür Merkezi’nde bir araya geldi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ve ilçe belediye başkanları ile meclis üyelerinin katıldığı toplantıda konuşan Başkan Gümrükçüoğlu seçilmelerinden dolayı belediye Başkanları ve meclis üyelerini bir kez daha tebrik ederek, “Hepimiz vatandaşlara en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisinde olacağız. Trabzon’u gelecek kuşaklara daha iyi bir şekilde bırakmak için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Türkiye Belediyeler Birliği’ne üye seçimi vesilesi ile bir araya geldiğimiz bu toplantıda tüm İslam aleminin mübarek üç aylarını tebrik ediyorum” dedi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ve Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’in doğal üye olduğu Türkiye Belediyeler Birliği’ne belediye başkanı olarak Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi ve Hayrat Belediye Başkanı Mehmet Nuhoğlu asıl üye olarak, Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu ve Dernekpazarı Belediye Başkanı Mehmet Aşık ise yedek üye olarak seçildi.

Meclis üyelerinden ise asıl üyeliğe Düzköy Belediyesi meclis üyesi Kamuran Akpınar, yedek üyeliğe ise Şalpazarı Belediyesi meclis üyesi Fatih Yılmaz seçildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel