Trabzon'da tasfiyelik araç satışı

Gümrük ve Ticaret Bakanlığına bağlı Mersin ve Trabzon Tasfiye İşletme müdürlükleri, ihaleyle tasfiyelik eşya ve araç satacak.Resmi Gazete'de yayımlanan ilanlara göre, Mersin Tasfiye İşletme Müdürlüğü, satışa esas bedeli 2 bin 272,50 lira ile 30 bin 975 li

Trabzon'da tasfiyelik araç satışı

Gümrük ve Ticaret Bakanlığına bağlı Mersin ve Trabzon Tasfiye İşletme müdürlükleri, ihaleyle tasfiyelik eşya ve araç satacak.

Resmi Gazete'de yayımlanan ilanlara göre, Mersin Tasfiye İşletme Müdürlüğü, satışa esas bedeli 2 bin 272,50 lira ile 30 bin 975 lira arasında değişen 13 aracı, açık artırmayla satacak. İhale, 24 Eylül'de gerçekleştirilecek.

Trabzon Tasfiye İşletme Müdürlüğünce satışa esas bedeli 37,70 lira ile 900 bin lira arasında değişen 30 grup eşya ve araç, açık arttırma usulüyle satılacak. Bu ihale de 24 Eylül'de yapılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel