Trabzon'da tartışma yaşanıyor

Trabzon’da son günlerde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin altında seyretmesi nedeniyle vatandaşlar arasında kalorifer yakılıp yakılmayacağı tartışması yaşanıyor. Bazı apartman yöneticileri kaloriferlerin yanması için Trabzon Belediyesi  ya da Çevr

Trabzon'da tartışma yaşanıyor

Trabzon’da son günlerde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin altında seyretmesi nedeniyle vatandaşlar arasında kalorifer yakılıp yakılmayacağı tartışması yaşanıyor. Bazı apartman yöneticileri kaloriferlerin yanması için Trabzon Belediyesi  ya da Çevre ve Orman İl Müdürlüğü’nün izin vermesi gerektiğini ifade ediyor.

Çevre ve Orman İl Müdürlüğü yetkilileri ise hava sıcaklığının 15 derecenin altında düşmesinden sonra kalorifer yakılması için bir engel bulunmadığını ve dileyen herkesin kaloriferlerini yakabileceklerini ifade ettiler. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler