Trabzon'da takımların SGK sorunu

Trabzon’da küme düşen spor kulüplerinin SGK borçlarının kulüp yöneticilerine fatura edilmesi konusunda yaşanan sorunun çözülmesi kapsamında çalışma yürütülmesi istendi.Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında ziyaretlerine devam eden SGK Trabzon İl

Trabzon'da takımların SGK sorunu

Trabzon’da küme düşen spor kulüplerinin SGK borçlarının kulüp yöneticilerine fatura edilmesi konusunda yaşanan sorunun çözülmesi kapsamında çalışma yürütülmesi istendi.
Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında ziyaretlerine devam eden SGK Trabzon İl Müdürü Musa Bulut, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu, amatöre düşen spor kulüplerinin SGK borçlarının kulüp yöneticilerinden tahsilatı konusunda yaşanan sorunun aşılması için yasal düzenleme yapılması gerektiğini ifade ederek, “Çok önemli bu konuda desteğinizi istiyoruz. Oldukça fazla bir etki alanı var. Bu konuda kısa zamanda bir düzenleme yapılarak en azından bu tür sorun yaşayan üyelerimizde rahatlayabilir. Spor kulüplerinin hemen hemen birçoğunda aynı sorunlar yaşanıyor” dedi.
Amatöre düşen kulüplerdeki SGK alacakları konusunun Trabzon’da 100’e yakın iş adamını ilgilendirdiğini ve sorunu yakından bildiğini belirten İl Müdürü Musa Bulut ise TTSO’nun konuyu gündeme getirmesi ile çözüme yönelik çalışmaları takip edeceklerini vurguladı. İş adamlarının mağduriyet yaşamamasının esas olduğunu kaydeden Bulut, “22 Mayıs 2013 tarihinde Bakanımız Trabzon’da bir açılışımıza katılacak. Bu konuda yaşanan sorunu bakanımıza sunabiliriz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel