Trabzon'da tahsilat bürosu olay oldu

Trabzon'da İçme Suyu ve Kanalizasyon İdaresi Müdürü, mahallesindeki tahsilat bürosu kapandığı için kendisine hakaret ettiğini öne sürdüğü muhtardan şikayetçi oldu.Karşıyaka Mahallesi'nde yer alan Trabzon Büyükşehir Belediyesi İçme Suyu ve Kanalizasyon İda

Trabzon'da tahsilat bürosu olay oldu

Trabzon'da İçme Suyu ve Kanalizasyon İdaresi Müdürü, mahallesindeki tahsilat bürosu kapandığı için kendisine hakaret ettiğini öne sürdüğü muhtardan şikayetçi oldu.

Karşıyaka Mahallesi'nde yer alan Trabzon Büyükşehir Belediyesi İçme Suyu ve Kanalizasyon İdaresine bağlı tahsilat bürosu, bir süre önce buradaki personelin başka bir adreste görevlendirilmesi sebebiyle kapatıldı.

Bunun üzerine faturalarını ödemede güçlük çeken mahalle sakinleri, durumu söz konusu mahallenin muhtarı Hüsnü H'ye ileterek, duruma çözüm bulmasını istedi.

Gülbaharhatun Mahallesi'ndeki İçme Suyu ve Kanalizasyon İdaresine giderek kurumun müdürü Salih Bektaş ile görüşen Karşıyaka Mahallesi Muhtarı Hüsnü H, mahallesindeki tahsilat bürosunun yeniden açılmasını istedi.

Müdür Bektaş ise personel sorunu dolayısıyla tahsilat bürosunu kapatmak zorunda kaldığını anlatması üzerine muhtar Hüsnü H'nin kendisine hakaret ettiğini savunarak polise başvurdu.

Polislerce alınan ifadesinde suçlamaları kabul etmeyen Hüsnü H, serbest bırakıldı.

Olaya ilişkin soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel