Trabzon'da taciz iddiası

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’un Şalpazarı İlçesi Emniyet Müdürlüğüne giden 60 yaşındaki kadın muska yazdırdığı hoca tarafından cinsel tacize uğradığını iddia ederek polis ekiplerine şikayetçi olduğunu söyledi.Edinilen bilgiye göre; T.F isimli kadın i

Trabzon'da  taciz iddiası

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’un Şalpazarı İlçesi Emniyet Müdürlüğüne giden 60 yaşındaki kadın muska yazdırdığı hoca tarafından cinsel tacize uğradığını iddia ederek polis ekiplerine şikayetçi olduğunu söyledi.Edinilen bilgiye göre; T.F isimli kadın ilçede Hoca olarak tanına D.Y’nin yanına giderek muska yazdırmak istedi. D.Y, burada kadını öpmek istediği ve bir süre öncede rızası dışında ilişkiye girdiği iddia edildi.

Emniyetteki ifadesinde T.F, “Çevrede hoca diye tanıtan D.Y  birçok kez muska yaptırmak için yanına gittim ve şahısla bu vesileyle tanıştım, beni bir ikamete davet etti rızam dışında cinsel ilişkide bulundu benle. Yine  farklı zamanda beni çağırdı ve öpmek istedi bende kendisine izin vermedim. Şikayetçiyim.”diyerek iddialarda buldundu. Olayla alakalı soruşturma başlatıldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel