Trabzon'da sütyenden hırsızlık

Trabzon'da kimliği belirlenemeyen bir kadın, otobüs bekleyen 71 yaşındaki M.K.'nın sütyenine sakladığı parayı ‘tırnakçılık’ yöntemiyle çaldı.Olay dün sabah saat 08.30 sıralarında meydana geldi. M.K, Atapark Alanı'nda bulunan bir bankanın bankamatiğinden ç

Trabzon'da sütyenden hırsızlık

Trabzon'da kimliği belirlenemeyen bir kadın, otobüs bekleyen 71 yaşındaki M.K.'nın sütyenine sakladığı parayı ‘tırnakçılık’ yöntemiyle çaldı.

Olay dün sabah saat 08.30 sıralarında meydana geldi. M.K, Atapark Alanı'nda bulunan bir bankanın bankamatiğinden çektiği 455 lirayı sütyeninin içine koydu.

Daha sonra yolun karşısına geçerek dolmuş bekleyen M.K.'nın yanına yaklaşan 40 yaşlarında kilolu bir kadın, “Teyze senin elin alçılı. Parayı sütyenine tam yerleştirdin mi?” dedi ve elini yaşlı kadının sütyenine atarak parayı kontrol etti. Kadının ayrılmasından sonra elini sütyenine atarak parayı arayan M.K.'nın, soyulduğunu anlayınca polise giderek şikayetçi oldu.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel