Trabzon'da süt ve koyun eğitimi

Araklı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca gerçekleştirilen "Süt Sığırcılığı ve Koyun Yetiştiriciliği" projesi kapsamında inek ve koyun dağıtım töreni düzenlendi. Araklı Belediyesi Sosyal Tesisleri yanında yapılan törene, Belediye Başkanı Recep Çebi,

Trabzon'da süt ve koyun eğitimi
Araklı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca gerçekleştirilen "Süt Sığırcılığı ve Koyun Yetiştiriciliği" projesi kapsamında inek ve koyun dağıtım töreni düzenlendi.
 
Araklı Belediyesi Sosyal Tesisleri yanında yapılan törene, Belediye Başkanı Recep Çebi, Ortahisar Kaymakamı Osman Ateş, Araklı Kaymakamı Adnan Tezcan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Kadir Er, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Sabri Topbaş, daire amirleri ve hak sahipleri katıldı.
 
Tezcan, törende yaptığı konuşmada, projenin devamını sürdürmek istediklerini belirterek, "Araklı'da hayvancılık fındık ve çaydan sonra geliyor. Biz para veya yardım yapma yerine iş kurma projeleri yaparak 'balık verme yerine balık tutmayı öğretmeyi' planlıyoruz" dedi.
 
Konuşmaların ardından "Süt Sığırcılığı ve Koyun Yetiştiriciliği" projesi kapsamında, hak sahiplerine 165 koyun ile 20 inek dağıtıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler