Trabzon'da sürpriz evlenme teklifi

Trabzon'un Atatürk Alanı'nda dün akşam yaşananlar orada bulunanlar tarafından ilgiyle izlenirken, ortaya renkli görüntüler çıktı.Sevdiği genç ile buluşmak üzere Atatürk Alanı'na gelen Merve Danışman (21) arkadaşları ile birlikte yürürken birazdan başına g

Trabzon'da sürpriz evlenme teklifi

Trabzon'un Atatürk Alanı'nda dün akşam yaşananlar orada bulunanlar tarafından ilgiyle izlenirken, ortaya renkli görüntüler çıktı.

Sevdiği genç ile buluşmak üzere Atatürk Alanı'na gelen Merve Danışman (21) arkadaşları ile birlikte yürürken birazdan başına gelecek süprizden habersizdi. Çevresinde yaşananları bir süre şakınlıkla izledikten sonra sevgilisi Selçuk İrhan (23) bir kaç metre ileride kalp şeklinde yapılmış çiçekler ortasında kendisini beklediğini gören genç kız birden koşarak sevgisi Selçuk İrhan'a sarıldı.

Sarılmanın ardından Selçuk İrhan köprü üzerinde "Meleğim benimle evlenirmisin" yazısını gösterdikten sonra yere çömelerek cebinden çıkardığı yüzüğü sevgilisine doğru uzatarak "Benimle evlenir misin ?" dedi. Yaşanan bu duygulu sahne karşısında heyecandan titrediği gözlenen genç kız bir süre sonra üzerindeki şoku atarak sevgilisi Selçuk İrhan'a sarıldı.

20131106aw000556_01.jpg

Çevrede bulunan gençlerin arkadaşları da "Mutluluk size" şeklide tezahürat yaparak alkış tutarak moral verdi. Gitar eşliğinde çevrekilerin şaşkın bakışları arasında kalp şeklindeki çiçeklerin ortasında bir süre dans eden çiftleri arkadaşları ile oradan geçenler de tebrik etti.

Dansın ardından doğum günü olan Selçuk İrhan'a süpriz doğum günü planladığını belirten Merve Danışman, yaşananların kendisine bir süpriz olduğunu söyledi. KTÜ Makine Mühendisliği 2. Sınıf öğrencisi Selçuk İrhan, aynı üniversitenin Kamu Yönetimi 3. sınıfta okuyan Merve Danışman ile 3 yıldır arkadaş olduğunu belirterek "İlişkimiz 3 senedir sürüyor ve Allah nasip ederse ömür boyu da sürecek. Herhalde dün akşam Trabzon'da bir ilki gerçekleştirdiğimi düşünüyorum. Benim için büyük bir evlilik teklifiydi. O gün de benim doğum günüydü. Kendisine farlı bir şey yaşatmak istedim. Güzel bir süprizdi" dedi.

20131106aw000556_03.jpg

Merve Danışman ise kendi doğum gününde sevgilisinin kendisine süpriz yaptığını belirterek, "Çok güzel bir duyguydu. Kelimelerle anlatılacak gibi değil. Çok mutlu oldum. Kendi doğum gününde bana süpriz yaptı" diye konuştu.

Öte yandan tüm bu yaşananlar an ve an kamelaralara yansırken, ortaya renkli görüntüler çıktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler