Trabzon'da Suriyeli dilencilere operasyon

Trabzon’da özellikle halkın yoğun olduğu yerlerde dilencilik yapan Suriyeliler'e yönelik yapılan operasyonda aralarında çocukların da bulunduğu yüzden fazla kişi toplanarak otobüslerle Ankara'ya gönderildi.Şehrin değişik yerlerinden Büyükşehir ve Ortahisa

Trabzon'da Suriyeli dilencilere operasyon

Trabzon’da özellikle halkın yoğun olduğu yerlerde dilencilik yapan Suriyeliler'e yönelik yapılan operasyonda aralarında çocukların da bulunduğu yüzden fazla kişi toplanarak otobüslerle Ankara'ya gönderildi.

Şehrin değişik yerlerinden Büyükşehir ve Ortahisar Belediyesi Zabıta ekipleri ile polis ekipleri tarafından toplanarak Şehirlerarası Otobüs Terminali'ne getirilen Suriyeliler zabıta ve polis ekiplerine tepki gösterdi. Bazılarının polise bıçak çektiği belirtilirken, toplam 106 Suriyeli mülteci bir süre belediye nikah salonunda bekletildi.

Daha sonra buradan 2 ayrı otobüse konularak Ankara’ya gönderilen Suriyeliler'in bazılarının ise kendilerine ait özel otomobilleriyle polis kontrolünde il dışına çıkartıldığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler