Trabzon'da şüpheli valiz paniği

Havalimanı İç Hatlar Gidiş Terminali önünde bir yolcunun unuttuğu valiz havalimanında paniğe neden olurken, bomba imha uzmanlarının yaptığı incelemede şüpheli valizden hediyelik çay ve fındık çıktı. Trabzon Havalimanı İç Hatlar Gidiş Terminali önünde saba

Trabzon'da şüpheli valiz paniği

Havalimanı İç Hatlar Gidiş Terminali önünde bir yolcunun unuttuğu valiz havalimanında paniğe neden olurken, bomba imha uzmanlarının yaptığı incelemede şüpheli valizden hediyelik çay ve fındık çıktı.

Trabzon Havalimanı İç Hatlar Gidiş Terminali önünde sabah saat 10.15 sıralarında şüpheli bir valizin tespit edilmesi üzerine çevrede geniş güvenlik önlemleri alındı. Bölge güvenlik çemberi altına alınırken, İç Hatlar Gidiş Terminali’nden yolcu girişi yasaklandı. Uçaklarına binmek için havalimanına gelen yolcular bir alt kattaki gelen yolcu terminalinden içeri alınırken, Trabzon Emniyet Müdürlüğü bomba imha uzmanı ekipler havalimanına çağrıldı. Bu sırada güvenlik kamerası kayıtları da incelemeye alınırken, valizin bir vatandaş tarafından unutulduğu şüphesi üzerinde duruldu. Bomba imha uzmanı ekiplerin inceleme sonucunda açtıkları valizden ise hediyelik 3 paket çay ile fındık çıktı. İç Hatlar Gidiş Terminali daha sonra yolcuların girişlerine açıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler