Trabzon'da sünnet şöleni düzenlendi

İl Sağlık Müdürlüğü ile ortaklaşa yapılan organizasyon ile belirlenen program dahilinde sünnet ettirilecek çocuklar erkekliğe ilk adımlarını atacaklar.Belediye Çok Amaçlı salonunda düzenlenen ve başkan yardımcılarının da katıldığı törende sünnet çocukları

Trabzon'da sünnet şöleni düzenlendi

İl Sağlık Müdürlüğü ile ortaklaşa yapılan organizasyon ile belirlenen program dahilinde sünnet ettirilecek çocuklar erkekliğe ilk adımlarını atacaklar.

Belediye Çok Amaçlı salonunda düzenlenen ve başkan yardımcılarının da katıldığı törende sünnet çocukları ve aileleri ile birlikte olan Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, sosyal belediyecilik anlayışıyla her zaman vatandaşın yanlarında olduklarını belirterek, görev sürelerini içerisinde düzenledikleri 5 sünnet şöleni ile 850 çocuğu sünnet ettirdiklerin söyledi.

Törende sünnet çocuklarına oyuncak ve çeşitli hediyeler veren Başkan Gümrükçüoğlu, "Geleceğimizin teminatı olan bu yavrularımızın sünnet düğünlerini görüyoruz, İnşallah gelecekte düğünlerini de görürüz. Erkekliğe adım atan bu yavrularımıza ve ailelerine sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Heyecanlı olan anne ve babalarını da tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Belirlenen program dahilinde Fatih Devlet Hastanesi'nde sünnet ettirilecek çocuklarla birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Gümrükçüoğlu katkılarından dolayı hastane yetkililerine ve emeği geçenlere teşekkür etti.

dsc_8123.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel