Trabzon'da su sorunu çözülecek

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, vatandaşlara daha sağlıklı içme suyu ulaştırmak için çalışmalara aralıksız olarak devam ettiklerini bildirdi.Gümrükçüoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Soğuksu, Aktoprak, Bengisu ve Beştaş mahall

Trabzon'da su sorunu çözülecek

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, vatandaşlara daha sağlıklı içme suyu ulaştırmak için çalışmalara aralıksız olarak devam ettiklerini bildirdi.

Gümrükçüoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Soğuksu, Aktoprak, Bengisu ve Beştaş mahallelerine içme suyu sağlayan depolara giden eski terfi hatlarının yenilenmesi çalışmalarının tamamlandığını belirtti.

Yüklenici firmanın eskiyen terfi hatlarını planlanan tarihten önce tamamladığına işaret eden Gümrükçüoğlu, "Gelecek nesillere daha çağdaş ve yaşanılabilir bir şehir bırakmak için kentin altyapısını yeniden ele aldık. Şehrin yağmur ve kanalizasyon sularının ayrı olarak deşarj edilmesi, içme suyu şebekesinin yenilenmesi projelerinin tamamlandığı bu dönemde yapım çalışmalarına başlanacak" ifadelerini kullandı.

Gümrükçüoğlu, biyolojik arıtma tesislerinin yapılması için de proje çalışmalarının devam ettiğini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler