Trabzon'da su krizi

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon Ortahisar İlçe Belediye Meclis toplantısında ikinci gündem dışı konuşma maddesi CHPLİ Meclis üyesi Turgay Şahin’den geldi. Söz hakkı alan Şahin, “ Suya zam yapıldı. Basından takip ettiğimiz kadarıyla bazı kasabanın şerifl

Trabzon'da su krizi

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon Ortahisar İlçe Belediye Meclis toplantısında ikinci gündem dışı konuşma maddesi CHPLİ Meclis üyesi Turgay Şahin’den geldi. Söz hakkı alan Şahin, “ Suya zam yapıldı. Basından takip ettiğimiz kadarıyla bazı kasabanın şerifleri “3 kuruşluk zammı mevzu etmeyin” dedi. Ne demek istedi.”diyerek tepki gösterdi.”ifadelerine yer verdi. Şahin’in bu çıkışına kendi partilisi Cahit Erdem’den destek geldi. Erdem, “ Ortahisar’da yaşayan vatandaşlar diğer ilçelere göre; su faturasını daha fazla ödüyor. Daha bahalı kullanıyor. Bu duruma bir çare bulunması gerekli.”dedi. Konu ile alakalı söz alan AK Parti meclis üyesi Faruk Kanca, “ Su sorunu gündeme geldi diye söz hakkı alıyorum. Su sadece Atasu’dan karşılanmıyor. Çeşitli yerlerden de su karşılanıyor. Kuyu suları var farklı sular var. Bu sular farklı yöntemlerle arıtılıyor. Bazı ilçelerde az fiyat uygulanıyor bazı ilçelerde hiç su parası alınmıyor. Bu duruma TSKİ, el attı ve tüm ilçeler aynı ücreti ödeyecek.”kelimelerine yer verdi.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler