Trabzon'da yağmur ve su kesintisi mağduriyet oluşturdu! Sular o saatte geri gelecek

HABER61.NET-HABER SERVİSİ- Bir yerde yağmur nedeniyle neredeyse sel olacak bir tarafta arıza nedeniyle su sıkıntısı çeken vatandaşların yaşadığı şehir Trabzon'da ortak duygular yaşanıyor.

Trabzon'da yağmur ve su kesintisi mağduriyet oluşturdu! Sular o saatte geri gelecek

HABER61.NET-HABER SERVİSİ- Bir yerde yağmur nedeniyle neredeyse sel olacak bir tarafta arıza nedeniyle su sıkıntısı çeken vatandaşların yaşadığı şehir Trabzon'da ortak duygular yaşanıyor. Her iki şartlarda isyan eden vatandaş 'yağmura hasret kalmıştık ama bu kadarını beklemiyorduk' ifadeleriyle yaşadıkları mağduriyeti dile getiriyor.

Öte yandan Trabzon'a bağlı Beşirli Semtinde sabahtan beri su sıkıntısı yaşanıyor. Trabzon Büyükşehir Belediye çalışanlarından aldığımız bilgiye göre yol üzerinde bulunan bir petrol istasyonunun önünde bulunan su borusundaki arızanın giderilmesi sonucu tekrar bölgeye su verilecek. Yarın sabah saat 10.00 sularında vatandaşların su sıkıntısının sona ereceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler