Trabzon'da soygun girişimi

Trabzon’da Trabzonspor Bulvarı’ndaki askeri lojmanlar önünde bulunan bir bankamatikte gerçekleşen soygun girişimi başarısızlıkla sonuçlandı.Edinilen bilgiye göre, Trabzonspor Bulvarı’ndaki askeri lojmanlar önünde yan yana bulunan bankamatiklerden birine g

Trabzon'da soygun girişimi

Trabzon’da Trabzonspor Bulvarı’ndaki askeri lojmanlar önünde bulunan bir bankamatikte gerçekleşen soygun girişimi başarısızlıkla sonuçlandı.

Edinilen bilgiye göre, Trabzonspor Bulvarı’ndaki askeri lojmanlar önünde yan yana bulunan bankamatiklerden birine giren gece giren soygun veya soyguncular uzun uğraşlar sonucunda bankamatiğin ön kısmındaki paneli açmayı başardılar. Ancak para bulunan bölümü açamayan soygun ve soyguncular bölgeden kaçarak uzaklaştılar. Sabah saatlerinde bir vatandaşın para çekmek için bankamatiğe geldiğinde fark edilen soygun girişimi sonrası polis ekiplerine bilgi verilirken, olay yeri inceleme ekipleri bankamatik ve çevresinde incelemede bulundular.

Trabzon Emniyet Müdürü Feridun Boz da olay yerine gelerek incelemelerde bulunurken, banka yetkililerine de bilgi verildi. Bankamatik alarmının çalışmadığı, bankamatiğe ait güvenlik kamerasının da bulunmadığı öğrenilirken, çevredeki bankamatiklerin güvenlik kameraları incelemeye alındı.
Öte yandan soygun girişiminin askeri lojmanlar önündeki nöbet kulübesine 10 metre mesafede gerçekleşmesi ise dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel