Trabzon'da sorunlu hastane binası

Trabzon’un Of İlçesine bağlı Eskipazar Beldesinde bulunan Kıyıcık Devlet Hastanesinin iki seneden beri kapalı durması Eskipazar Beldesinde yaşayan vatandaşları rahatsız ediyor.   Yaklaşık 10 yıl önce inşa edilen hastane’nin toplamda Eskipazar’da yaşayanla

Trabzon'da sorunlu hastane binası

Trabzon’un Of İlçesine bağlı Eskipazar Beldesinde bulunan Kıyıcık Devlet Hastanesinin iki seneden beri kapalı durması Eskipazar Beldesinde yaşayan vatandaşları rahatsız ediyor.   

Yaklaşık 10 yıl önce inşa edilen hastane’nin toplamda Eskipazar’da yaşayanlara iki yıl bile hizmet vermediğini söyleyen vatandaşlar devlet böyle bir yatırımı neden burada sahipsiz bıraktı diyerek tepki gösterdiler.

ic.20120712163331.jpg

Kıyıcık devlet hastanesi Of ilçesinde bulunan İlçe Devlet Hastanesini de yükünü hafiflettiğini belirten vatandaşlar bir an önce bu binanın tekrar hizmete açılması için yetkililerden yardım istediklerini dile getirdiler.

Elde edilen diğer bir bilgiye göre bina Karadeniz Teknik Üniversitesine (KTÜ) devredilerek KTÜ bünyesinde bir bölüm olarak  hizmet vermesi planlanıyor.  

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel