Trabzon'da şok olay!

Trabzonlu 15 yaşında kız çocuğu Kübra Y. akrabası tarafından kaçırıldı iddiası.Olay; Trabzon’un Çarşıbaşı ilçesinde meydana geldi. Ailesi ile birlikte ilçe merkezinde oturan Kübra Y. eve gelmeyince ailesi panikleyerek kendisini aramaya başladı. Kübra Y.’n

Trabzon'da şok olay!

Trabzonlu 15 yaşında kız çocuğu Kübra Y. akrabası tarafından kaçırıldı iddiası.

Olay; Trabzon’un Çarşıbaşı ilçesinde meydana geldi. Ailesi ile birlikte ilçe merkezinde oturan Kübra Y. eve gelmeyince ailesi panikleyerek kendisini aramaya başladı. Kübra Y.’nın arkadaşlarını arayan ailesi 15 yaşındaki kızdan bir daha haber alamadı.

Durumu polis ekiplerine bildiren Kübra Y.’nin ailesi yardım istedi. Emniyet ekiplerinin yapmış olduğu araştırmada neticesiz kalınca aile çaresizce beklemeye başladı. Aradan geçen dört ayda genç kızdan haber alınamadı.  Asıl şok eden ise ailenin iddası oldu.

Aile , Kübra’yı kendi ablasının eşi olan Ali K.K. ve kardeşi Hüseyin K.(30)’nın birlikte plan yaparak genç kızı kandırıp kaçırdığını ve bir süre önce de Trabzon’da görüldüğünü iddia etti.

Aile bu iddiayla enişte Ali K.K.  ve kardeşi Hüseyin K. hakkında karakola giderek suç duyurusunda bulundu.

Enişte polis merkezinde vermiş olduğu bilgide kendisinin olayla ilgisi olmadığını belirterek kardeşi Hüseyin K’nın (30) baldızını kaçırdığını söylediği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel