Trabzon'da Şoförlerden teşekkür

 Boztepe durağı şoförleri Belediyenin Boztepe’de yaptığı asfaltlama çalışmalarından son derece memnun olduklarını belirterek emeği geçenlere teşekkür ettiler.Boztepe Mahallesi İpekyolu Caddesi, İran Caddesi, Çukurçayır bağlantı yolu, Tertip Sokak, Kartalt

Trabzon'da Şoförlerden teşekkür

 

Boztepe durağı şoförleri Belediyenin Boztepe’de yaptığı asfaltlama çalışmalarından son derece memnun olduklarını belirterek emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Boztepe Mahallesi İpekyolu Caddesi, İran Caddesi, Çukurçayır bağlantı yolu, Tertip Sokak, Kartaltepe Caddesi, Vuslat Sokak’ta yapılan asfaltlama çalışmaları sonrası daha rahat ve güvenli yollara kavuştuklarını belirten Boztepe Dolmuş Durağı Başkanı Hüseyin Aydın, “Burada yapılan altyapı ve doğalgaz çalışmaları nedeniyle yollar bir hayli bozulmuştu. Asfalt sezonunun açılmasıyla birlikte Belediye çok süratli bir şekilde yollarımızı asfaltladı.

Artık daha güvenli bir şekilde yolcularımızı taşıyoruz. Uzun zamandan beri Boztepe Mahallesine en kapsamlı bir asfaltlama çalışması yapıldı.

Yeni asfalt şantiyesinin hizmet vermeye başlamasıyla birlikte Boztepe’deki birçok ara ve ana yolda eski asfalt kazınarak yeni asfalt çalışması yapıldı.

Belediye Başkanımıza, başkan yardımcılarımıza ve personele teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

450.20120427100749.jpg

Boztepe Durağı şoförleri ise yapılan asfalt çalışmaları nedeniyle Belediyeye teşekkür ederek, “Bozuk asfalt nedeniyle arabalarımız kırılıyordu ve sık sık tamire gitmek zorunda kalıyorduk. Mahallemizde yapılan asfaltlama ile artık bu sıkıntıdan kurtulacağız. Yollarımız çok güzel oldu.

Yolların yapılması kadar kollanması da çok önemli. Özellikle Boztepe Mahallesi’nde inşaat yapan müteahhit arkadaşların hafriyat yaparken dikkatli ve toprak ve çamurla yolları kirletmemelerini ve iş makineleri yollarda yürütmemelerini rica ediyoruz.

Asfalt çalışmalarından dolayı Belediyemize teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel