Trabzon'da şoförler eğitimden geçecek

Trabzon'da turizm sezonunun başlaması ile hizmet kalitesini artırmak için ticari araç kullananlara eğitim verilecek.Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Kara’yı makamında kabul etti.Vali Öz, Trabzon esnaf odaları

Trabzon'da şoförler eğitimden geçecek

Trabzon'da turizm sezonunun başlaması ile hizmet kalitesini artırmak için ticari araç kullananlara eğitim verilecek.

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Kara’yı makamında kabul etti.

Vali Öz, Trabzon esnaf odaları birliğinin bütün meslek odaları ile beraber seçim sürecini tamamladı ve yeni bir çalışma dönemine başladığını belirterek, “Bu kapsamda turizm sezonunun başlamasıyla ortak çalışmalar yürütüyoruz. Hem eğitim hem de denetim alanında geniş ve kapsamlı çalışma başlatıyoruz. Tüketiciyi koruma konunu da dikkate alarak etiketlendirme ve fiyat tarifelerinin belirlenmesi konusunu da sıkı bir şekilde ele alıp denetimlerimizi yapacağız” dedi.

Esnaf odalarının eğitimle ilgili de çalışmalarını önemsediklerini ifade eden Vali Öz, “Ticari araç kullananlara yönelik çalışmalar çerçevesinde sürücülerin davranış modelleri konusunda önemli bir projeleri var. Bu projeyi de ilgili birimlerle adım adım takip ederek taksiler, dolmuşlar, minibüsler, halk otobüsleri gibi bütün meslek alanlarına yaygınlaştırarak hem eğitim hem de fiyat tarife denetimini başlatıp, hizmet kalitesini arttıracağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler