Trabzon'da simitseverlere kötü haber!

Susamın karaborsaya düşmesi ve fiyatının iki kattan fazla artmasıyla İstanbul'da başlayan simite zam furyası Trabzon'a da yansıdı. Konuyla ilgili bilgi veren Trabzon Fırıncılar Odası Başkanı Yahya Baş, önümüzdeki günlerde yönetim kurulu toplantısı yaparak

Trabzon'da simitseverlere kötü haber!
Susamın karaborsaya düşmesi ve fiyatının iki kattan fazla artmasıyla İstanbul'da başlayan simite zam furyası Trabzon'a da yansıdı.
 
Konuyla ilgili bilgi veren Trabzon Fırıncılar Odası Başkanı Yahya Baş, önümüzdeki günlerde yönetim kurulu toplantısı yaparak Trabzon'da da simite zam yapacaklarını söyledi. Baş, "Biz zam oranıyla ilgili bir çalışma yapmadık. Arkadaşlarla bir grup toplantısı yaparak simitle ilgili çalışmayı yapacağız. Una yüzde 15 bir zam geldi. Susama yüzde 100 zam geldi. Simit zammı kaçılmazdı zaten. Biz İstanbul gibi yüksek oranlarda simide zam yapmayacağız. Öyle bir yüksek oranımız yok. Minimum seviyede bir zam yapacağız. Vatandaşı da esnafı da bunaltmayacak bir şekilde bir zam düşünüyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel