Trabzon'da silahlı yaralamaya 10 yıl

 – Trabzon’da yaklaşık 8 yıl önce bir otel önünde bekleyen bayanların yoldan geçenlere laf atması sonucu yoldan geçenlerle otel çalışanları arasında kavga çıkmış, yaşanan  kavgada 1 kişiyi tabanca ile vurularak yaralanmıştı.    Olayla ilgili yargılanan sa

Trabzon'da silahlı yaralamaya 10 yıl

 

– Trabzon’da yaklaşık 8 yıl önce bir otel önünde bekleyen bayanların yoldan geçenlere laf atması sonucu yoldan geçenlerle otel çalışanları arasında kavga çıkmış, yaşanan  kavgada 1 kişiyi tabanca ile vurularak yaralanmıştı.
 
   Olayla ilgili yargılanan sanık  10 yıl hapis cezasına çarptırıldı
 
    Trabzon 1 Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada tutuksuz olarak yargılanan sanık A.H hazır bulundu.
 
    Mahkeme heyeti sanık A.H’yi müşteki S:Ö’yü kasten öldürmeye teşebbüs suçundan müebbet hapis cezasına çarptırırken bu cezasını daha sonra 10 hapis olarak belirledi.
 
    Öte yandan Çömlekçi Mahallesi’nde yaklaşık 8 yıl önce meydana gelen olayda, otel önünde bekleyen yabancı uyruklu bayanların laf attığı müşteki S.Ö ile otel çalışanları arasında tartışma çıkmış, tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu A.H, tabanca ile S.Ö’yü vurarak yaralamıştı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel