Trabzon'da silahlı çatışma!

Trabzon’un Uzunsokak caddesinde bugün akşam saatlerinde meydana gelen silahlı kavga sonucu 3 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Uzunsokak caddesinde bir iş merkezinde akşam saatlerinde bir kuaför dükkanında meydana gelen silahlı kavgada 3 kişi yaralan

Trabzon'da silahlı çatışma!

Trabzon’un Uzunsokak caddesinde bugün akşam saatlerinde meydana gelen silahlı kavga sonucu 3 kişi yaralandı. 


Edinilen bilgiye göre, Uzunsokak caddesinde bir iş merkezinde akşam saatlerinde bir kuaför dükkanında meydana gelen silahlı kavgada 3 kişi yaralandı. İddiaya göre, kuaför dükkanına gelen İbrahim C. dükkanda bulunan Nihat A. ve Cani A. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu 2 tarafta karşılıklı olarak silahlarını ateşledi. İbrahim C. bacağından aldığı kurşun yarasıyla olay yerine çağrılan ambulansla Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, Nihat A. ve Cani A. ise KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Olay sonrası polis olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alırken, yaralıların bulunduğu hastanelere de takviye ekip gönderildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel