Trabzon'da silahla öldürülmüştü!

Trabzon'da bir kişinin silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmesi ile ilgili gözaltına alınan 10 kişiden 5'i tutuklandı. Edinilen bilgiye göre, 30 Ocak'ta İnönü Mahallesi'nde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Hakkı Cemal Aksoy'un ölümüyle

Trabzon'da silahla öldürülmüştü!

Trabzon'da bir kişinin silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmesi ile ilgili gözaltına alınan 10 kişiden 5'i tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, 30 Ocak'ta İnönü Mahallesi'nde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Hakkı Cemal Aksoy'un ölümüyle ilgili gözaltına alınan 10 kişi, dün öğle saatlerinde geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Sorguları gece geç saatlere kadar süren zanlılardan H.Z, M.Z, H.Z, S.E. ve M.Y. çıkartıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklanırken, Y.B, C.B, O.B, C.B. ve A.B. ise serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel