Trabzon'da silah tehdidiyle tecavüz

Trabzon'da, birlikte yaşadığı kadını dövüp hakaret ettiği ve silah tehdidiyle tecavüz ettiği öne sürülen zanlı, tutuklandı. Alınan bilgiye göre, Taksim Polis Merkezi'ne başvuran N.T. (27), Çömlekçi Mahallesi'ndeki evine gelen ve 9 senedir imam nikahıyla b

Trabzon'da silah tehdidiyle tecavüz

Trabzon'da, birlikte yaşadığı kadını dövüp hakaret ettiği ve silah tehdidiyle tecavüz ettiği öne sürülen zanlı, tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Taksim Polis Merkezi'ne başvuran N.T. (27), Çömlekçi Mahallesi'ndeki evine gelen ve 9 senedir imam nikahıyla birlikte yaşadığı Ö.G'nin (33), kapısının zilini çalarak, içeri girmek istediğini söyledi.

Bu isteği kabul etmemesi üzerine, Ö.G'nin silahın haznesine mermi sürdüğünü duyduğunu ve korktuğu için kapıyı açtığını söyleyen N.T, içeri giren Ö.G'nin kendisiyle cinsel ilişkiye girmek istediğini anlattı.

N.T, bu isteği kabul etmemesi üzerine belindeki tabancasını çıkartıp ayaklarına doğru yönelten Ö.G. ile aralarında arbede yaşandığını anlattı.

Bu sırada Ö.G'nin elindeki tabancadan çıkan bir merminin duvara isabet ettiğini söyleyen N.T, daha sonra zanlının kendisini dövüp hakaret ederek zorla cinsel ilişkiye girdiğini savunarak şikayetçi oldu.

Polislerce, olayda kullanılan tabanca, bu silaha ait şarjör ve 6 mermi ile yakalanan Ö.G. çıkarıldığı mahkemece tutuklanıp ceza evine konuldu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel