Trabzon'da şike anıtı için ilk adım atıldı

 Trabzonspor'un efsane futbolcularından Serdar Bali, 2010-2011 sezonu şampiyonluk kupasının temsili anıtı için Trabzon Belediyesi'ne başvurmasının ardından konuyu görüşen, Kültür Araştırma Kurulu, anıtın yapımı için onay verdi.  Trabzonspor'un 2010-2011 s

Trabzon'da şike anıtı için ilk adım atıldı

 

Trabzonspor'un efsane futbolcularından Serdar Bali, 2010-2011 sezonu şampiyonluk kupasının temsili anıtı için Trabzon Belediyesi'ne başvurmasının ardından konuyu görüşen, Kültür Araştırma Kurulu, anıtın yapımı için onay verdi. 
 
Trabzonspor'un 2010-2011 sezonunda şike ile şampiyonluğun elinden alındığını öne sürerek, şehir merkezinde anıt dikilmesini isteyen Trabzonspor’un efsane futbolcusu Serdar Bali ve bordo-mavili taraftarların talebi Trabzon Belediyesi Kültür Araştırma Kurulu’nun 8 hayır 16 evet oyuyla kabul edildi.
 
Kuruldan tavsiye olarak çıkan bu karar Trabzon Belediye Meclisi gündemine gelecek ve onay çıkması halinde Trabzon’da belirlenecek olan bir yere anıt dikilecek.
 
Trabzon Belediye Meclisi’nden karar çıkmasının ardından yapılacak olan anıtın şekli konusunda yarışma düzenleneceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler