Trabzon'da şifonyer hırsızlığı

Trabzon’un Akçaabat ilçesi Yaylacık Mahallesinde yaşayan A.K (26) isimli gencin evine giren hırsızlar evde bulanan 5 bin TL değerindeki altınları alarak kayıplara karıştı.Edinilen bilgiye göre bir süre önce S.K (25) ile evlenen A.K yeni evlilik nedeni ile

Trabzon'da şifonyer hırsızlığı

Trabzon’un Akçaabat ilçesi Yaylacık Mahallesinde yaşayan A.K (26) isimli gencin evine giren hırsızlar evde bulanan 5 bin TL değerindeki altınları alarak kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre bir süre önce S.K (25) ile evlenen A.K yeni evlilik nedeni ile aile ziyaretlerinde bulunuyorlardı. Dün akşam aynı şekilde bulundukları bir ziyaret dönüşü eve geldiklerinde 5 bin TL değerinde altınların bulunduğu şifonyerin karıştırılmış olduğunu fak ettiler.

Şifonyerin çekmecesine baktıklarında düğünde takılmış altınların çalındığı fark eden yeni evli çift soluğu karakolda altı. Polis ekiplerinden yardım isteyen yeni evli çift altınları çalanlardan şikayetçi olduklarını ifade ettiler.

HABER: Haber61.NET

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel