Trabzon'da şiddete hayır etkinliği

Trabzon Atatürk Alanında bugün saat 12:00'da tüm dünyada kadına ve kız çocuklarına yönelik şiddet ve cinsel tacizlere yönelik dikkat çekmeye çalışan V-Day hareketinin tüm dünya çapında yürüttüğü "One Billion Rising" (Bir Milyar Ayaklanıyor) kampanyası dah

Trabzon'da şiddete hayır etkinliği

Trabzon Atatürk Alanında bugün saat 12:00'da tüm dünyada kadına ve kız çocuklarına yönelik şiddet ve cinsel tacizlere yönelik dikkat çekmeye çalışan V-Day hareketinin tüm dünya çapında yürüttüğü "One Billion Rising" (Bir Milyar Ayaklanıyor) kampanyası dahilinde dans ettiler. 

Etkinlikte Trabzonlu kadınlar ellerindeki pankartlar ile kadınlara ve kızlara şiddere hayır dediler. Dansçı grup ilk etapta yabancı müzikle dans ettikten sonra yöresel müzik olan horon ile oyunu devam ettirdiler. Etkinliğe Trabzon halkının da büyük ilgisi vardı. Etkinliğe katılımın büyük olması Trabzon halkınında şiddete karşı duyarlılığını göstermiş oldu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel