Trabzon'da ses sanatçısına tehdit

Trabzon'da, çalıştığı restorandan ayrıldığı için patronu tarafından tehdit edilip hakarete uğradığını öne süren ses sanatçısı polise başvurdu. Alınan bilgiye göre, Taksim Polis Merkezi Amirliğine müracaat eden Necla Pala (36), ses sanatçısı olarak çalıştı

Trabzon'da ses sanatçısına tehdit

Trabzon'da, çalıştığı restorandan ayrıldığı için patronu tarafından tehdit edilip hakarete uğradığını öne süren ses sanatçısı polise başvurdu.

Alınan bilgiye göre, Taksim Polis Merkezi Amirliğine müracaat eden Necla Pala (36), ses sanatçısı olarak çalıştığı Kalkınma Mahallesi'ndeki bir restorandan bir süre önce ayrıldığını belirtti.

Bunun üzerine restoranın işletmecisi M.G'nin kendisini telefon ile arayarak, iş yerinden ayrılması sebebiyle tehditler savurup hakarette bulunduğunu ileri süren Pala, patronundan şikayetçi oldu.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler