Trabzon'da servis şoförleri sıkıntılı

Trabzon Öğrenci Servis İşletmecileri Derneği Başkanı Murat Kaya, yeni eğitim öğretim yılına servis işletmecileri olarak bir takım sıkıntılarla girdiklerini belirterterek taleplerinin tam olarak karşılanamadığından yakındı.Beraberinde servis sürücüleri ile

Trabzon'da servis şoförleri sıkıntılı

Trabzon Öğrenci Servis İşletmecileri Derneği Başkanı Murat Kaya, yeni eğitim öğretim yılına servis işletmecileri olarak bir takım sıkıntılarla girdiklerini belirterterek taleplerinin tam olarak karşılanamadığından yakındı.

Beraberinde servis sürücüleri ile birlikte basın açıklaması yapan başkan Kaya, velilerden çocuklarını gönderdikleri servis araçlarından mutlaka belge kontrolü yapmalarını istiyerek “Farklı bir harf grubunda plaka talebimiz için Trabzon Şoförler Odası, Trabzon Servisçiler Odası ve derneğimizin çalışmaları sürüyor. Geçen seneki tespitlerimize göre 235 güzergah izin belgeli servis aracının taşıma kapasitesi yeterli olup bu sene başında da taşınan öğrenci sayısında bir artış tespit edilmemiştir.

Emniyet müdürlüğümüzün daha sağlıklı bir çalışma yapabilmesi için 235 güzergah izin belgeli esnaf arkadaşımızın belediyeye müracaatlarını yapmalarını ve yeni sezon belgelerini bir an evvel almalarını kendilerinden talep ediyorum. Çocuklarını servisle gönderen velilerden de isteğimiz, çocuklarının servis araçlarında belge kontrolü yapıp ilgili belediyenin izin belgesi olmayan korsan araçlara öğrencilerini vermemelerini bekliyoruz.

20130924aw000355_01.jpg

Aksi taktirde de emniyetin yapmış olduğu uygulamalarda kendilerine de idari para cezası uygulanacaktır. Okul müdürlerimizden de 235 Trabzon belediyesi güzergah izin belgeli servis aracının taşıma yapılmasına müsaade edip diğer belediyeler için istenilen onaylı isim listelerinde adres beyanlarına dikkat etmeleri konusunda kendilerine uyarıda bulunmak isteriz. Sonuç olarak Trabzon Belediyesi, Emniyet Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü ve biz şoför esnafının öncüleri ortak hareket edip Trabzon halkına en iyi hizmeti sunma adına çalışmalarımızı devam ettirmekteyiz" dedi.

20130924aw000355_03.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel