Trabzon'da Sera Gölü yeniden doğacak!

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Sera Gölünün etrafında 360 derece gezinti yapılabileceğini belirterek “Hedefimiz gölün Rekreasyon Alanlarıyla Düzenlenmiş Olarak Ziyaretçilerimizin Kullanımına Açmaktır” dedi.Sera Gölü’nün birinci etap proje çalışmalarının t

Trabzon'da Sera Gölü yeniden doğacak!

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Sera Gölünün etrafında 360 derece gezinti yapılabileceğini belirterek “Hedefimiz gölün Rekreasyon Alanlarıyla Düzenlenmiş Olarak Ziyaretçilerimizin Kullanımına Açmaktır” dedi.

Sera Gölü’nün birinci etap proje çalışmalarının tamamlandığını ve Tabiat Varlıkları Koruma Kurulu’nun onayından geçtiğini ifade eden Vali Öz, “Gölle ilgili iki aşamalı projesi var. Birinci aşamada mevcut dolgu yapılmış alanla beraber üçte birlik kısmında düzenleme çalışmaları devam ediyor. Önümüzdeki ay Sera Gölü’nün üçte birlik bölümünde rekreasyon alanları, hizmet tesisleri, lokanta, otopark ve kafeterya yapım ihalesini gerçekleştireceğiz.

İkinci etap projesi de devam ediyor. Dolgu imar planı ve proje çalışmaları da sürdürülüyor. Proje çalışmalar tamamlanınca ikinci etap yapım işini de önümüzdeki aylarda ihaleye çıkarmayı planlıyoruz. Hedefimiz Sera Gölü’nün 360 derece etrafında gezinti yapılabilecek, rekreasyon alanlarıyla düzenlenmiş olarak ziyaretçilerimizin kullanımına açmaktır”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel