Trabzon'da sel olabilir

 Sinop, Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon ve Kastamonu çevrelerinde kuvvetli yağış uyarısında bulunuldu.  Meteoroloji Genel Müdürlüğü'ndün yapılan açıklamada, bugün saat 19.00'a kadar Sinop, Samsun, Ordu ve Giresun çevreleri ile 12.00-18.00 saatleri arasında

Trabzon'da sel olabilir

 

Sinop, Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon ve Kastamonu çevrelerinde kuvvetli yağış uyarısında bulunuldu.

 

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'ndün yapılan açıklamada, bugün saat 19.00'a kadar Sinop, Samsun, Ordu ve Giresun çevreleri ile 12.00-18.00 saatleri arasında Trabzon çevrelerinde kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak ile birlikte yerel dolu yağışı beklendiğinden sel, su baskını, heyelan, dolu, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği kaydedildi.

 

Öte yandan, Sinop'un Ayancık, Çatalzeytin, Türkeli, Erfelek, Boyabat, Saraydüzü ve Durağan ilçelerinde 12.30'a kadar kuvvetli gökgürültülü sağanak beklendiğinden ani sel, su baskını, heyelan, taşkın, yerel dolu yağışı, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor. 

 

Yağışın; aralıklarla yerel olmak üzere bugün Sinop çevrelerinde etkisini sürdürmesi bekleniyor.

 

Diğer taraftan, Kastamonu'nun Bozkurt ve Abana ilçelerinde saat 12.30'a kadar kuvvetli gökgürültülü sağanak beklendiğinden ani sel, su baskını, heyelan, taşkın, yerel dolu yağışı, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel