Trabzon'da şehitlere gıyabi namaz

 Trabzon'un Araklı ilçesinde, şehitler için gıyabi cenaze namazı kılındı.Saadet Partisi Araklı Gençlik Kolları'nın organizasyonuyla, Araklı Küçük Camii'nde şehitler için kılınan gıyabi cenaze namazı sonrası konuşan partinin Araklı Gençlik Kolları İlçe Baş

Trabzon'da şehitlere gıyabi namaz

 

Trabzon'un Araklı ilçesinde, şehitler için gıyabi cenaze namazı kılındı.

Saadet Partisi Araklı Gençlik Kolları'nın organizasyonuyla, Araklı Küçük Camii'nde şehitler için kılınan gıyabi cenaze namazı sonrası konuşan partinin Araklı Gençlik Kolları İlçe Başkanı Mehmet Emir, "Her gün masum insanlar ölmektedir. Kan ve gözyaşı her yeri sarmaktadır. Çözüm adımları sonuçsuz kalmakta ve ırkçılık bir virüs gibi her tarafı sarmaktadır" dedi.

Müslümanların insanlığa bir arada yaşama erdemini öğreten ve tarihin en büyük barış medeniyetini kuran bir ümmet olduğunu belirten Emir, "Bizler bu coğrafyada Kürt'üyle, Türk'üyle, Arap'ıyla yüzyıllardır yaşıyoruz ve bu coğrafyanın barışının insanlığın barışına hizmet edeceğine inanıyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler