Trabzon'da şehitler için yürüyüş

Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde (KTÜ) bir grup öğrenci, Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde 3 askerin şehit edilmesini protesto etmek amacıyla yürüyüş yaptı.Üniversitenin Kalkınma Mahallesi'ndeki yerleşkesinde bir araya gelen KTÜ Öğrenci Derneği üyesi bir g

Trabzon'da şehitler için yürüyüş

Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde (KTÜ) bir grup öğrenci, Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde 3 askerin şehit edilmesini protesto etmek amacıyla yürüyüş yaptı.

Üniversitenin Kalkınma Mahallesi'ndeki yerleşkesinde bir araya gelen KTÜ Öğrenci Derneği üyesi bir grup, "Bayrağa Uzanan Eller Kırılsın" yazılı pankart açıp ellerindeki Türk bayrakları ile yürüyüşe geçti.

Rektörlük önüne kadar süren yürüyüş sonrası grup adına basın açıklaması yapan bir öğrenci, Yüksekova'da terör örgütü mensuplarınca düzenlenen silahlı saldırıda 3 askerin şehit edilmesini kınadıklarını söyledi.

Gruptakiler, açıklamanın ardından dağıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel