Trabzon'da şehir magandaları iş başında

 Trabzon'da dün akşam saatlerinde Faroz Balıkçı Barınakları'nın bulunduğu sahil şeridine Trabzon Belediyesi’nce yerleştirilmiş olan çok sayıda çöp kutusu şehir magandaları tarafından kırıldı. Kimliği belirsiz kişilerin gerçekleştirdiği olayda çöp kutuları

Trabzon'da şehir magandaları iş başında

 

Trabzon'da dün akşam saatlerinde Faroz Balıkçı Barınakları'nın bulunduğu sahil şeridine Trabzon Belediyesi’nce yerleştirilmiş olan çok sayıda çöp kutusu şehir magandaları tarafından kırıldı.
 
Kimliği belirsiz kişilerin gerçekleştirdiği olayda çöp kutuları yerlerinden sökülerek ezildi ve  kullanılamaz hale getirildi.
 
Daha önce sahildeki ağaçlara ve banklara zarar veren,  Zağnos Vadisi’nde bulunan Osmanlı Kahvesi ile kafeteryanın camlarını kırarak  kaldırım taşlarını söken magandaların bu seferki hedefi çöp kutuları oldu.
Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, zaman zaman Trabzon'daki şehir mobilyalarına, oyun parklarına zarar verildiğini bu kez ise çöp kutularının hedef alındığını kaydederek, "Bunu yapanları vicdanları ile baş başa bırakıyorum.
 
Trabzon’u daha güzel bir kent haline getirip gelecek kuşaklara bırakmak için gece gündüz çalışırken; bazı kendini bilmez kişiler maalesef halkın ortak malı olan yerlere zarar vermeye devam ediyor. Bunu yapanlar aslında kendilerine de zarar veriyor. Çünkü bu kent onların da kentidir.
 
Sayıları bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar olan bu kişiler asla Trabzon'u yansıtmamaktadır. Halkın malına zarar veren bu kendini bilmez kişilerin emniyet güçlerince yakalanarak adalete teslim edilmesini bekliyoruz" şeklinde konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel