Trabzon'da seçim herşeye gebe!

Karadeniz Araştırma ve Danışmanlık Hizmetleri Trabzon Ortahisar’da yaklaşık olarak 7.500 kişi üzerinde çalışma yaptı. Evler ve işyerlerinden yapılan ankette ilginç verilen çıktı.17 Aralık sonrasında yapılan bu ankette yüzde 25’lik kararsız oyu seçimin her

Trabzon'da seçim herşeye gebe!

Karadeniz Araştırma ve Danışmanlık Hizmetleri Trabzon Ortahisar’da yaklaşık olarak 7.500 kişi üzerinde çalışma yaptı. Evler ve işyerlerinden yapılan ankette ilginç verilen çıktı.17 Aralık sonrasında yapılan bu ankette yüzde 25’lik kararsız oyu seçimin her şeye gebe olduğunu gösterdi.

Faktör Trabzonspor Mu?

Yapılan anket her yönüyle incelenmeli. Bu ankette öne çıkan yüzde 25’lik kararsızlar Trabzon’da hiçbir parti için seçimin çantada keklik olmadığını gösteriyor. Kararsızlar veya hiçbiri ile ilgili de şu değerlendirme yapılıyor: Trabzonspor’un şampiyonluk kupasının verilmesi ya da verilmemesi seçimi direkt olarak etkileyecek.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler