Trabzon'da satranç var yer yok

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’da son 3 haftadır yapılan Küçükler İl Birinciliği ve Vakfıkebir Kaymakamlığının düzenlediği turnuvalar ile tam bir satranç şöleni yaşanıyor. Turnuvaların kötü salon şartlarında yapılmasına rağmen yaklaşık 200 satranç oyun

Trabzon'da satranç var yer yok

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’da son 3 haftadır yapılan Küçükler İl Birinciliği ve Vakfıkebir Kaymakamlığının düzenlediği turnuvalar ile tam bir satranç şöleni yaşanıyor. Turnuvaların kötü salon şartlarında yapılmasına rağmen yaklaşık 200 satranç oyuncusu ile tamamlanan turnuvalar sonucunda birinciler 24-31 Ocak 2015 tarihleri arasında Antalya'da düzenlenecek olan Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonası hazırlanacak.

Trabzon Feda Satranç Derneği Başkanı Fatih Demirbaş, “Geçtiğimiz yıl bir sporcumuzu milli takıma soktuklarını ve bu yıl en az 2 milli sporcu ile Trabzona dönmek istediklerini,  satranca destek olunması halinde ülke satrancında Trabzonu birinci sıraya yerleştirebileceklerini, yerel yönetimlerin ve iş adamlarının kralların oyunu olan beyin sporu satranca maddi destek sağlamaları temennisi ile sözlerine son verdi.”dedi. 

dscf0514.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel