Trabzon'da sandık müşahitlerine eğitim!

AK Parti Akçaabat İlçe Teşkilatı tarafından Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde görevli sandık müşahitlerine eğitim verildi.AK Parti Trabzon İl Yönetim Kurulu üyesi Avukat Mesut İskenderoğlu'nun verdiği eğitim programına AK Parti Trabz

Trabzon'da sandık müşahitlerine eğitim!

AK Parti Akçaabat İlçe Teşkilatı tarafından Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde görevli sandık müşahitlerine eğitim verildi.

AK Parti Trabzon İl Yönetim Kurulu üyesi Avukat Mesut İskenderoğlu'nun verdiği eğitim programına AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, il yöneticileri Murat Üçüncü, Ekrem Üçüncü, Cihan Bıyıkoğlu, sandık müşahitleri ve mahalle başkanları katıldı.

Eğitim programının ardından bir değerlendirme yapan İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, sandık müşahit üyelerine geldikleri için teşekkür ederek, "Akçaabat'ta 350 sandık var. Bu 350 sandıkta asil ve yedek olmak üzere 700 kişi var. Ayrıca, okul sorumluları, kat sorumluları var. Biz bir teşkilatız. Katılmayanları uyarmak, davet etmek, bildiklerimizi onlara aktarmak görevimizdir. Sandıklarda görevi olan yakınınız varsa onları bilgilendirin" dedi.

2.20140807164945.jpgSandıkların başında bulunan teşkilat mensuplarına seslenen Günnar, "Paralel anlayış bitmedi. Devam ediyor. Dolayısıyla, aynı hareketlerle yeniden karşılaşabiliriz. O yüzden geçerli ve geçersiz oyları iyi analiz etmeli ve ona göre çalışmalıyız. İlçede tüm ilçe yöneticileri sandıkları gruplara ayırıp sorumlu olacak ve sandık yöneticileri harekete geçirecek. Burada bir emanet var ve emanete sahip çıkmamız lazım. Çok çabuk organize olalım. Çok acil yapacağız bunları. Kalbi durmak üzere olan bir hasta pozisyonundasınız ve hemen gereğini yapmalısınız. Allah'ın izniyle Başbakanımızı Cumhurbaşkanı seçeceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel