Trabzon'da sahtekarlık ele alınacak

Gıda maddelerinde son yıllarda yaşanan taklit, katkı maddesi ve kalıntıların ele alınacağı halka açık toplantı 27 Şubat Çarşamba günü Trabzon’da yapılacak.Trabzon Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile Trabzon Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası’nın ortakl

Trabzon'da sahtekarlık ele alınacak

Gıda maddelerinde son yıllarda yaşanan taklit, katkı maddesi ve kalıntıların ele alınacağı halka açık toplantı 27 Şubat Çarşamba günü Trabzon’da yapılacak.

Trabzon Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile Trabzon Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası’nın ortaklaşa düzenlendiği “Hayvansal Gıdalarda Kalıntı” konulu toplantı 27 Şubat Çarşamba günü saat 13.00’de Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası salonunda başlayacak.

Prof. Dr. Ender Yarsan’ın, “Canlı hayvan ve hayvansal gıdalarda kalıntı ve antimikrobiyal direnç” konusunda, konu ile ilgili diğer uzmanlar ise konu ile ilgili yasalar ve yönetmelikler konusunda bilgiler verecekler.

Katılımcıların sorularının da cevaplandırılacağı toplantıda ayrıca, Trabzon tereyağındaki katkı ve sahtekarlık ile diğer hayvansal ürünleri yapılan sağlığa olumsuz etki edici katkı maddeleri konusunun da ele alınması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel