Trabzon'da sahte reçete gözaltısı

 Trabzon’da Sosyal Güvenlik Kurumu’nu yaklaşık 20 bin TL zararı uğrattıkları gerekçesiyle aralarında doktor ve eczacıların bulunduğu 11 kişi hakkında yasal işlem yapıldı.Edinilen bilgiye göre, Sosyal Güvenlik Kurumu’nun  Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı’na

Trabzon'da sahte reçete gözaltısı

 

Trabzon’da Sosyal Güvenlik Kurumu’nu yaklaşık 20 bin TL zararı uğrattıkları gerekçesiyle aralarında doktor ve eczacıların bulunduğu 11 kişi hakkında yasal işlem yapıldı.

Edinilen bilgiye göre, Sosyal Güvenlik Kurumu’nun  Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı’na şikayet dilekçesi doğrultusunda yapılan çalışmada  Trabzon Merkezde faaliyet gösteren bir eczane sahibi ve kalfası ile birlikte bazı kamu hastanelerinde görev yapan doktorların, sigortalı hastaları görmeden muayene etmeden reçete ve ilaç kullanım raporu düzenlemek suretiyle 2008 ve 2010 yılları içersinde SGK toplam 20 bin 396 TL zarara uğrattıkları tespit edildiği belirlendi.

Olayla ilgili 11 şüphelinin ifadesi alınırak serbest bırakılırken olayla ilgili soruşturma sürüyor

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler