Trabzon'da sahte para ile dükkan dükkan geziyor

Haber61.NET - Haber Servisi - Trabzon’un Semerciler mahallesinde bulunan bir zücaciye dükkânında çalışan kasiyer kızın bir an uyanıklığı sahte para ile alış veriş yapmaya çalışan kimliği belirsiz şahsın planlarını bozdu. Semerciler’de bulunan sıra mağazal

Trabzon'da sahte para ile dükkan dükkan geziyor

Haber61.NET - Haber Servisi - Trabzon’un Semerciler mahallesinde bulunan bir zücaciye dükkânında çalışan kasiyer kızın bir an uyanıklığı sahte para ile alış veriş yapmaya çalışan kimliği belirsiz şahsın planlarını bozdu. Semerciler’de bulunan sıra mağazalardan bir tanesine giren uyanık şahıs elindeki sahte para ile alış veriş yapmak istedi. Zücaciye mağazasından bir adet terlik alan şahıs ücreti ödemek için kasaya geldi. kasiyere parayı uzatan şahıs para üzerini almak için beklemeye koyuldu. Bu sırada parayı havaya kaldırarak sahte olduğunu anlayan kasiyer kız sahte 200 TL’yi kimliği belirsiz şahısa vererek “ bu para sahte” söyledi.

İkinci kasiyerde kanmadı

Şahıs zücaciye dükkanından ayrılırken kasiyer kız durumu 155 telefonlarına bildirdi. Olay yerine gelen Trabzon emniyeti güven timleri şahsın eşkaliyle ilgili bilgi aldıktan sonra çalışma başlattı. Bir süre sonra başka bir marketten aynı kişi hakkında ihbar alan polis ekipleri şahsın bir markete girerek zücaciye mağazasında yaptığının aynısını burada da yapmaya çalıştı. Bu seferde marketin uyanık kasiyerine takılan şahıs kayıplara karıştı polis ekipleri olay ile ilgili soruşturmasını sürdürüyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel