Trabzon'da sahte kredi kartı operasyonu

Trabzon'da bir alışveriş merkezinde sahte kredi kartlarıyla 4 bin 398 liralık alişveriş yaptıkları belirlenen 2 kişi tutuklandı.Bir alışveriş merkezindeki teknoloji mağazasının müdürü P.B, Çorum mağaza müdürünün, M.A. ve H.Ö'nün yurt dışına kayıtlı bankal

Trabzon'da sahte kredi kartı operasyonu

Trabzon'da bir alışveriş merkezinde sahte kredi kartlarıyla 4 bin 398 liralık alişveriş yaptıkları belirlenen 2 kişi tutuklandı.

Bir alışveriş merkezindeki teknoloji mağazasının müdürü P.B, Çorum mağaza müdürünün, M.A. ve H.Ö'nün yurt dışına kayıtlı bankalara ait kredi kartları ile şifre kullanmadan imza vererek alışveriş yaptıklarını bildiren e-posta göndermesi üzerine geriye dönük satışları inceledi.

Yaptığı inceleme sonucu söz konusu şekilde 4 bin 398 liralık alışveriş tespit eden P.B, şahısların kimlik bilgileri ve kamera görüntüleri ile polise başvurdu.

P.B.'nin şikayeti üzerine Çorum'da yakalanan M.A. ve H.Ö, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel