Trabzon'da sahte içki yakalandı

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi Pazarkapı Mahallesinde bulunan bazı işletmelere operasyon düzenleyen Trabzon Emniyet Müdürlüğü Kaçakçilik ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri sahte içki ele geçirirken çok sayıda da kaçak tüt

Trabzon'da sahte içki yakalandı

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi Pazarkapı Mahallesinde bulunan bazı işletmelere operasyon düzenleyen Trabzon Emniyet Müdürlüğü Kaçakçilik ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri sahte içki ele geçirirken çok sayıda da kaçak tütün mamulü yakaladı.

Dün öğle saatlerinde yapılan çalışmada 150 Bin kaçak makaron 100 kg kaçak tütün ve 40 litre sahte alkol ile 92 litre kaçak içki şişesi ele geçirdi. Yapılan çalışmalarda 3 kişi gözaltına alınarak haklarında yasal işlem yapıldı. Emniyet Müdürlüğüne getirilen İ.A, Ö.K ve R.Ş isimli şahıslar ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel