Trabzon'da sağnak yağış uyarısı!

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, doğu bölgelerimizde devam eden yağışlara ilave olarak öğle saatlerinden itibaren güney ve batı kesimlerin, akşam ve gece saatlerinde iç bölgelerin yeni bir yağışlı havanın etkisine gireceği ta

Trabzon'da sağnak yağış uyarısı!

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, doğu bölgelerimizde devam eden yağışlara ilave olarak öğle saatlerinden itibaren güney ve batı kesimlerin, akşam ve gece saatlerinde iç bölgelerin yeni bir yağışlı havanın etkisine gireceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, sabah ilk saatlerde Doğu Anadolu’nun doğusunda, gece saatlerinde Batı Karadeniz’in iç kesimleri, Göller Yöresi ile Kütahya ve Bilecik çevrelerinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Rüzgarın genellikle güney ve güneybatı, kuzeybatı kesimlerde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, zamanla Marmara’da kuvvetlice (30-50 km/sa) eseceği tahmin ediliyor. Bazı illerimizde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı, zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren yağmurlu 14

İstanbul: Parçalı zamanla çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren yağmur ve sağanak yağışlı 16

İzmir: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren sağanak yağışlı 18

Adana: Parçalı, zamanla bulutlu 22

Antalya: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren sağanak yağışlı 17

Samsun: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 12

Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağışlı 12

Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde karla karışık yağmur ve yükseklerinde kar yağışlı, öğle saatlerinde yağmurlu 10

Diyarbakır: Parçalı ve çok bulutlu 17

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler