Trabzon'da sağlıkta 5 yıldızlı hizmet hedefi

Trabzon Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Mustafa Kasapoğlu, geliştirdikleri projeler arasında hastanelere gelenleri kapıda karşılayacak hosteslerin olacağını belirterek bu yönde çalışma başlattıklarını söyledi.  Amaçlarının kamu hastanelerine g

Trabzon'da sağlıkta 5 yıldızlı hizmet hedefi
Trabzon Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Mustafa Kasapoğlu, geliştirdikleri projeler arasında hastanelere gelenleri kapıda karşılayacak hosteslerin olacağını belirterek bu yönde çalışma başlattıklarını söyledi. 
 
Amaçlarının kamu hastanelerine gelen vatandaşlara 5 yıldızlı otel gibi hizmet vermek olduğunu belirten Dr. Kasapoğlu, Kaşüstü Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ayaktan tedavi sayısında her geçen gün artış yaşandığını söyledi. Kaşüstü Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde, ilk dönemler 800-900 olan poliklinik sayısı bugünlerde artık 4 binlere çıktığını belirten Dr. Kasapoğlu, vatandaşın artık bu hastaneyi artık benimsediğini söyledi.
 
Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin mevcut işlevliğini sürdüreceğini burada ihtiyaç duyulan Kadın Doğum, ve Çocuk Hastalıkları servisi, yoğun bakım ünitesi kurulacağını belirten Dr. Kasapoğlu, “Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi eski işlevliliğini sürdürecek olup burasının kapatılması söz konusu değil. Ayrıca buraya Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları servisi açmayı düşünüyoruz. Ayrıca Fatih Devlet Hastanesi’nin yıkılıp yerine yeni bir hastane yapılması çalışmaları sürüyor. Bu projemiz yakın zamanda hayata geçmesi yönündeki çalışmalarımız sürüyor. Bu hastanenin yapımı sırasında hastalarımızı Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne taşıyacağız. Amacımız sağlık alanında vatandaşa en iyi hizmet vermek” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel