Trabzon'da sağlıkçıya saldırı!

Trabzon'da hastaya müdahale için giden sağlık ekibinin şoförünün, hasta yakınının bıçaklı saldırısına uğradığı bildirildi. Değirmendere Mahallesi'ne hasta almaya giden 5 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunda görevli sağlık ekibindeki sürücü A.D, seyir

Trabzon'da sağlıkçıya saldırı!

Trabzon'da hastaya müdahale için giden sağlık ekibinin şoförünün, hasta yakınının bıçaklı saldırısına uğradığı bildirildi. 

Değirmendere Mahallesi'ne hasta almaya giden 5 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunda görevli sağlık ekibindeki sürücü A.D, seyir halindeyken bir araç tarafından durduruldu.

Müdahale için gittikleri hastanın da içinde bulunduğu bildirilen araçtan inen kişinin, A.D'ye bıçaklı saldırı girişiminde bulunduğu ileri sürüldü. Olayda boğazından hafif şekilde yaralanan A.D, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayla ilgili polise ifade veren A.D'nin hasta yakınlarından şikayetçi olduğu öğrenildi.

Polis saldırganın kimliğini tespit için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel