Trabzon'da şafak operasyonları! Tam 100 polis...

Trabzon’da uyuşturucu madde satıcılarına yönelik son bir haftada şafak vakti düzenlenen operasyonlar sonrasında 40'a yakın kişi gözaltına alınırken, 9 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. 12 kişinin sorgusu sürerken, operasyonlar sonucu çok sayıda ecst

Trabzon'da şafak operasyonları! Tam 100 polis...

Trabzon’da uyuşturucu madde satıcılarına yönelik son bir haftada şafak vakti düzenlenen operasyonlar sonrasında 40'a yakın kişi gözaltına alınırken, 9 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. 12 kişinin sorgusu sürerken, operasyonlar sonucu çok sayıda ecstasy hapın yanı sıra esrar madesi ele geçirildi.


Edinilen bilgiye göre, Trabzon Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin yanı sıra Asayiş Şube Müdürlüğü ve çeşitli birimlere ait yaklaşık 100 kişi 'Uyuşturucu madde ticareti'ne yönelik olarak şehrin muhtelif yerlerinde son 1 haftada şafak vakti operasyonlar düzenledi. Yapılan aramalar sonucu çok sayıda ecstasy hapın yanı sıra, esrar maddesi ele geçirilirken, olayla ilgili gözaltına alınan 40'a yakın kişiden aralarında 16-17 yaşları arası değişen 3 gencin de bulunduğu toplam 9 kişi tutuklandı. 12 kişinin ise sorgusu sürüyor.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler